top of page
Recente berichten

Get ready for Autumn!


De collectie van Sarana kan prachtig op elkaar afgestemd worden. Voor elk interieur kan er wel een mooi handgemaakt artikel gevonden worden. Neem nu de setting op de foto: Op de bank liggen katoenen kussens Phoenix en Montreal uit India, allen geweven met een mooi patroon en in verschillende kleuren, patronen en maten te verkrijgen. Voor die koudere herfstavonden is het heerlijk om onder een handgeweven Plaid uit Cambodja te kruipen. Deze worden met de hand geverfd door gebruik van bladeren, bloemen en zaden. Leuk weetje, op elke plaid vindt u een ingenaaid labeltje met daarop de naam van de Artisan die dit unieke stuk voor u heeft gemaakt. We hebben diverse plaids met bijbehorende kussens in ons assortiment. Op de kleine Hocker uit Vietnam (ook in een grotere maat verkrijgbaar) liggen een notitieboekje en "99 vragen aan je partner" boekje (van collega importeur Ecostory). In de achtergrond staat een prachtige glazen Theelichthouder/lampenkap uit Indonesië die geschikt is voor een theelichtje maar waar u ook een mini wintergarden in kunt maken. En natuurlijk mag het kopje koffie niet ontbreken in dit prachtige Kopje uit Vietnam. Wist u dat de mooie intense kleur pas tevoorschijn komt in het bakproces. De keramiek serie kunt u nu met 30% korting inkopen bij Sarana


Archief
bottom of page